Blog 1 -

Woning Online Inrichten

Published Feb 27, 23
10 min read

Hulp Bij Huis Inrichten

Je denkt aan alle details. Je hebt keer op keer het ontwerp aangepast, omdat je alleen voor het beste resultaat gaat. Je bent gedreven en passievol. Het was een fijne en intensieve samenwerking. Bedankt voor dit alles - spelletje huis inrichten. Ik wist niet waar niet waar ik moest beginnen met mijn verbouwing van mijn keuken en het opnieuw inrichten van mijn huis.

En het was echt ongelooflijk met wat voor geweldige ideeën ze kwam. In een mum van tijd zag mijn hele huis er anders uit met ideeën waar ikzelf nooit op was gekomen. En ze werkte vervolgens al haar ideeën en ontwerpen uit in digitale beelden, waardoor ik er ook echt een realistisch beeld kreeg hoe het eruit zou zien.Wat zo fijn was, is dat Wobke vanuit haar expertise je helpt met knopen doorhakken die ikzelf niet goed durfde door te hakken of waar ik maar niet uit kwam. En je hebt mij zo ontlast door je prachtige ontwerpen en tekeningen via jouw netwerk te laten uitvoeren, waardoor het ook echt zo geworden is als het ontwerp.

wat een super service Wobke!! Wat ben ik enorm blij dat ik naar m'n gevoel heb geluisterd en voor jou heb gekozen om ons te helpen bij deze mega klus. Uit alles is jouw deskundigheid gebleken, het is leuk en makkelijk schakelen met je en dat je dan als kers op de taart ook nog eens tot in detail kleurnumners, tips voor meubelen en verkooppunten meestuurt. (spelletje huis inrichten)...

We kunnen heel gericht op zoek gaan nu. Dus: DANK voor alles! En we spreken elkaar nog! Enthousiaste groet, Maartje & Gert, Familie Moens, indelingsplan bestaande woning met aanbouw Nogmaals super bedankt dat je ons ertussen wilde plannen, ondanks dat je behoorlijk vol zat. Wat een fijne samenwerking! Ons huis wat moeilijk in te delen is, én waar wij uren en uren over nagedacht hadden, heb jij in een tijd van drie uurtjes een complete herindeling gegeven! We waren op zoek naar iemand die ons op weg kon helpen, geen compleet plan waar meerdere weken aan gewerkt wordt, maar meer een opzet waar wij verder mee konden.

Huis Inrichten Voorbeelden

Dankjewel daarvoor! Gerdine en Martijn Kabbes, interieurontwerp en styling nieuwbouwwoning Ons nieuwbouwhuis wilden we een lichte, natuurlijke, strakke en toch warme inrichting geven (spelletje huis inrichten). De stijl van Wobke sprak ons heel erg aan. Ons wensenlijstje met een open haard, lichte houten vloer, grote leefkeuken met kookeiland, stalen deuren en veel gevoel voor ruimte heeft ze perfect vertaald in haar ontwerp.

Nu we er wonen, merken we dat alles gewoon klopt. De styling met alle accessoires, stoffen en materialen maakt ons huis helemaal af. Het enthousiasme van Wobke tijdens het hele traject werkt aanstekelijk. Ze staat garant voor perfectie en details. We zijn enorm blij en trots op het geweldige eindresultaat en de expertise van Wobke! Leon en Marij, interieurontwerp, begeleiding & styling verbouwing bestaande woning Wobke heeft onze verbouwing met veel enthousiasme aangepakt.

Met dit ontwerp en haar contacten hebben we goed kunnen doorpakken om tot een schitterend resultaat te komen. Wat een fijne plek is het geworden! Een huis waar we trots op zijn en hopelijk nog lang van mogen genieten. Betrokken, verfrissend, creatief, oplossingsgericht en gezellig zijn woorden die Wobke goed omschrijven.

Een aantal jaren geleden heeft zij ons geadviseerd over de bovenverdiepingen en heeft o. a. onze slaapkamer een geweldige metamorfose ondergaan. Onlangs was het de beurt aan onze woonkamer. Wobke heeft na inventarisatie van onze wensen een interieuradvies gemaakt en heeft opnieuw onze verwachtingen overtroffen. Hier hield haar service echter niet op; ze maakte voor ons ook een persoonlijke shoplist, wees ons op meubelen en winkels en liet een prachtige op-maat-kast ontwerpen.

Na zelf een aantal avonden te puzzelen kwamen we tot de conclusie dat we er niet alleen uit kwamen er was zoveel mogelijk! Op de verjaardag van een vriendin in gesprek gekomen met een dame die enthousiast vertelde over haar samenwerking met Wobke. Thuis de website bekeken en telefonisch contact opgenomen.

Inrichten Huis

Tijdens het ideeën uitwisselen en de ontwerpfase veel telefonisch contact gehouden met enerzijds Wobke en anderzijds de architect over de bouwtechnische mogelijkheden. Dat werkte erg prettig. De indeling die Wobke heeft bedacht waren wij nooit op gekomen, Wobke luistert echt naar je wensen en stelt continue kritische vragen en checkt of ze op de goede weg zit.

De 3-d impressies maken het erg inzichtelijk hoe de ruimte gaat worden en hoe ruim de doorloop wordt enz. Kortom we zijn enthousiast over Wobke en haar manier van werken! Bas en Ilse, interieurontwerp nieuwbouwwoning Via sociale media kenden we Wobke en waren we geïnspireerd door haar stijl en creativiteit.

Wobke heeft met haar inzicht en expertise ons geholpen deze stappen wel te zetten . En vanuit haar creativiteit verassende elementen toegevoegd. Ze ging vooral ook uit van onze wensen, ideeën en gezinssituatie, zodat ons huis een leefhuis wordt die bij ons past. Wobke heeft ons ook in contact gebracht met bedrijven die goede kwaliteit leveren maar ook waar de samenwerking prettig mee verloopt.

Wobke geeft de mogelijkheid om zelf te bepalen tot hoever zij betrokken is en daardoor kunnen ook financieel keuzes gemaakt worden. Wij hebben gekozen voor een plan en vervolgens zelf verder vorm gegeven aan styling etc. Binnenkort komt wobke onze huis bekijken en we zijn heel benieuwd wat zij van het resultaat vindt :) Wobke ontzettend bedankt voor je creativiteit / advies en de fijne samenwerking! Tot gauw! Familie Ubink, interieurontwerp en begeleiding nieuwbouwwoning vrije kavel Wat zijn wij blij dat wij Wobke haar hulp hebben ingeschakeld toen wij er zelf niet meer uit kwamen bij de indeling van onze nieuwbouw woning! Het leverde een zeer praktische, maar absoluut geen standaard, indeling op, helemaal naar onze wens.Frans en Petra Gorter, interieurontwerp jaren 30 woning begeleiding & styling Bij de verbouwing van onze woonkamer en hal hebben wij Wobke gevraagd om mee te denken over meer structuur en lichtheid in ons huis (spelletje huis inrichten). Wobke heeft een geheel nieuwe slimme indeling ontworpen, waardoor wij nu een open haard hebben, een praktisch hal en veel meer ruimte in ons huis.

Hoekje In Huis InrichtenWij hebben heel prettig met Wobke samengewerkt en zullen haar als wij ooit gaan verhuizen weer vragen! Zij pakt door op de juiste momenten, luistert goed naar alle wensen en heeft veel tips. Paul en Dionne, interieurontwerp nieuwbouwhuis begane grond Wobke heeft ons afgelopen periode uitstekend geholpen bij de inrichting van ons nieuwbouwhuis.

We waren onder de indruk hoe ze een lastige (U-vormige) ruimte met een lange rechte wand toch in de balans kon indelen. Het resultaat matchte volledig met ideeën over ons droomhuis maar ook rekening houdend met ons budget. Compleet met interieurplan, verlichtingsplan en een gedetailleerd overzicht van passende producten en prijzen (schapenvacht24.nl).

Haar ervaring, creativiteit en scherp oog voor detail hebben ervoor gezorgd dat we de juiste keuzes konden maken. Inmiddels wonen we alweer ruim een half jaar met veel plezier in ons droomhuis. We zijn Wobke nog steeds zeer dankbaar voor de persoonlijke betrokkenheid bij de realisatie daarvan en hebben tevens een plan hoe we het huis in de komende jaren kunnen doorontwikkelen.

Door een aantal accessoires toe te voegen aan ons interieur en zo meer sfeer te creëren is dit gelukt. Ons huis straalt nu balans, rust en gezelligheid uit. Hierbij heeft Wobke goed rekening gehouden met onze wensen en stijl (spelletje huis inrichten). Naast onze benedenverdieping heeft Wobke ons ook geholpen met de kinderkamers.

De kinderkamers zijn vrolijk, passend bij een jongen en een meisje in een stijl waar ze de komende jaren mee vooruit kunnen. Wij kijken terug op en uit naar een fijne samenwerking! Nicole en Ralf Maas, flexibel advies jaren 30 woning Wobke heeft ons geholpen ons huis meer in balans te krijgen.

3d Inrichten Huis GratisDoor een aantal accessoires toe te voegen aan ons interieur en zo meer sfeer te creëren is dit gelukt. Ons huis straalt nu balans, rust en gezelligheid uit. Hierbij heeft Wobke goed rekening gehouden met onze wensen en stijl. Naast onze benedenverdieping heeft Wobke ons ook geholpen met de kinderkamers.

De kinderkamers zijn vrolijk, passend bij een jongen en een meisje in een stijl waar ze de komende jaren mee vooruit kunnen. Wij kijken terug op en uit naar een fijne samenwerking! Familie Godeke, interieurontwerp begane grond bestaande woning Wobke heeft ons enorm geholpen bij het maken van de juiste keuzes.

Licht, mooie combinaties van hout en wit, koopjes en merkmeubelen. Na tekenen van de koopovereenkomst hebben we in samenwerking met Wobke een plan gemaakt, voor badkamer, gietvloeren en interieur - spelletje huis inrichten. De badkamer wilden we volledig vernieuwen, en dus waren er veel keuzes te maken. Daar heeft ze ons super mee geholpen, heel praktisch en oog voor prijs- kwaliteit.

Al met al is Wobke een superleuke dame om mee samen te werken, fijn in de communicatie, en het eindresultaat mag er ook wezen. Dank! Quino en Carolien Sandifort, interieurontwerp begane grond, nieuw te bouwen woning vrije kavel Wij gaan zelf een huis bouwen en hadden het ontwerp al helemaal klaar.

Wobke heeft ons geholpen om anders te gaan kijken naar de indeling. Ze heeft alle mogelijkheden aangegeven. Het resultaat is dat de indeling helemaal gewijzigd gaat worden en we zijn er heel erg blij mee! Wobke communiceert open, eerlijk en reageert heel snel. spelletje huis inrichten. Dit hebben wij als heel prettig ervaren! Bart en Marloes Munsterhuis, interieurontwerp begane grond nieuwbouwwoning We hebben recent een nieuw te bouwen huis gekocht in Muiden waarbij verschillende indelingen mogelijk zijn op de begane grond.

Huis Inrichten Met Planten

In die zoektocht bekeken we veel filmpjes, pinterest en instagram accounts. Via de VT wonen site kwamen we uiteindelijk bij Wobke terecht. Haar totaal plaatje sprak ons erg aan, ze adviseert zowel op het gebied van indeling als inrichting. Wat ons nog het meest aansprak was het beeldmateriaal van haar gerealiseerde projecten; zo willen wij ook wonen! Wobke is gelijk voor ons aan de slag gegaan - spelletje huis inrichten.

Tussendoor schakelde ze snel, vaak en goed met ons, dat vonden we heel prettig. Binnen no time had ze een aantal ontwerpen af - spelletje huis inrichten.. Moeilijk kiezen dat het was! Na weer 2 goede gesprekken met haar waren we eruit, de optie die we gekozen hebben is prachtig! Ze heeft ons in contact gebracht met haar vaste interieurbouwer om onze wensen te realiseren, met hem gaan we nu een samenwerking aan.

Ze is duidelijk een vakvrouw en voert op een hele prettige en duidelijke manier de regie. Waarbij ze ons laat beslissen over de mogelijkheden. Met een eerlijk verhaal en alle voors/tegens telkens op een rij. Dat geeft heel veel veel vertrouwen. Helaas gaan we er pas over ruim een jaar wonen, we kunnen niet wachten..! Martijn en Susanne Bouma, indeling van de begane grond - spelletje huis inrichten.

Hoe zou de ruimte het beste tot z'n recht komen? We wilden er echt iets moois van maken. Met deze vragen kwamen wij bij Wobke uit. Zij is ermee aan de slag gegaan en heeft een heel verfrissend en verrassend ontwerp gemaakt. Hierin kwamen de door ons vooraf doorgegeven wensen goed terug maar heeft zij ook veel eigen ideeën toegevoegd.

Ook het mondelinge advies hielp erg om onze vragen mbt de kleuren, stoffen en meubels duidelijk te krijgen. De 3D beelden gaven ons een goed beeld van hoe het er daadwerkelijk uit komt te zien. Het ontwerp is prachtig geworden! Victor en Ingrid Küppers, mondeling interieuradvies woonkamer en keuken Wij twijfelden of we moesten verhuizen of verbouwen.

3d Huis Inrichten

En vooral door op een andere manier naar onze eigen woning te kijken. Hoe kun je het nog meer indelen, wat doet een uitbouw met de woning, hoe kun je de keuken het beste inrichten? etc. Wobke kwam met goede ideeën en had ook materialen mee die bij onze woonstijl passen.

We hebben een fijn gesprek gehad en gaan volgende week met de verbouwing beginnen. We hebben er zin in! Hylcko en Myrna van Dongen, mondelinge interieuradvies woonkamer, eetkamer en serre Wij speelden al een tijdje met allerlei plannen voor ons huis en via vrienden van ons kwamen we op de site van Wobke terecht.

Navigation

Home

Latest Posts

Decoratieve Buitenverlichting

Published Oct 01, 23
7 min read

Led Verlichting Plafond Keuken

Published Sep 26, 23
7 min read

Led Spots Buitenverlichting

Published Sep 23, 23
3 min read